Your Academy – en resa från idé till verksamhet

Your Academy är en Edtech molnbaserad plattform för utbildning med skolor i hela världen som användare. Your Academy ger lärare och utbildare ett verktyg för att använda och erbjuda digital utbildning och läromedel i digital form till de många som inte har full tillgång till detta i dagsläget. Plattormen ger nytta för studenter, för lärare och utbildare och även för de som har information och läromedel som kan erbjudas många elever oavsett var dessa bor eller deras förutsättningar i övrigt.

Your Academy är en tidig start-up med fungerande daglig verksamhet på ett 30-tal skolor. Initiativet är skapat av Tina Thörner som utöver framgångsrik karriär inom rallysporten internationellt, har startat och lett början på Your Academy med både internationella och svenska partners.

Provecus Affärsrådgivning stödjer projektet Your Academy och entreprenören och initiativtagaren Tina Thörner med formulering av affärsplan, förberedelser för kapitalanskaffning och underlag för vidare utveckling av initiativet.


Titta på fler av våra videor

Enter your text here…

Hur skall influencers användas bäst, för att driva effekter med Live Shopping? Lyssna till Maria Olsson, COO på Showroom.shopping som ger flera insikter, när en influencer är nödvändig för att nå ut, och när andra personer kan vara bättre för att förmedla varumärke, känsla och få uppmärksamhet och försäljning Läs mer om Live Shopping här

Emma Lythell berättar om hur enkelt Live Shopping är. “Det är som TV-shop, fast i en modernare version, 2.0”. När det fungerar som bäst så blir det EN samlad företeelser, både förmedla och ta in produktkunskap, i samma tillfälle som konsumenten kan göra och avsluta ett köp. Läs mer här