Your Academy – en resa från idé till verksamhet

Your Academy är en Edtech molnbaserad plattform för utbildning med skolor i hela världen som användare. Your Academy ger lärare och utbildare ett verktyg för att använda och erbjuda digital utbildning och läromedel i digital form till de många som inte har full tillgång till detta i dagsläget. Plattormen ger nytta för studenter, för lärare och utbildare och även för de som har information och läromedel som kan erbjudas många elever oavsett var dessa bor eller deras förutsättningar i övrigt.

Your Academy är en tidig start-up med fungerande daglig verksamhet på ett 30-tal skolor. Initiativet är skapat av Tina Thörner som utöver framgångsrik karriär inom rallysporten internationellt, har startat och lett början på Your Academy med både internationella och svenska partners.

Provecus Affärsrådgivning stödjer projektet Your Academy och entreprenören och initiativtagaren Tina Thörner med formulering av affärsplan, förberedelser för kapitalanskaffning och underlag för vidare utveckling av initiativet.


Titta på fler av våra videor

Fredrik Hällkvist på Kjell & Company har en egen berättelse om Live Shopping. Kjell och Company är en av de i Sverige som har störst erfarenhet av att använda Live Shopping för att ha moderna kundmöten. Det omfattar både ett sätt att ställa om uppfattningen i hela verksamheten till att online och digitalt är en

Lyssna till Moon-Suck Song, medgrundare och vd för framgångsrika e-handelsbyrån Panagora. När det gäller Live Shopping så är det bra att tänka på det som en säljmiljö, som skall ha en roll tillsammans med andra säljmiljöer. Läs mer här

Enter your text here…