Kom med som rådgivare – vi behöver bli fler

Provecus har utrymme för fler kvalificerade rådgivare, även om vi redan är en bred grupp av rådgivare. De vi gärna tar emot har konkret erfarenhet av att arbeta i ledande befattning, som Vd, senior specialist eller liknande. Vår nuvarande grupp täcker ett stort antal branscher, flera funktioner och specialistområden, och har varit med i skilda skeden av företagande. Men vi har behov av fler duktiga rådgivare, i de branscher och specialistområden som vi inte täcker, eller där vi just nu har medverkande rådgivare som är fullt bokade i uppdrag.

Vi söker kvalificerade rådgivare, det betyder att de vi välkomnar har vi tagit emot steg-för-steg, för att se att varje persons bakgrund passar för de uppdragsgivare vi har, och för att se att du som kommer med stämmer både yrkesmässigt och personligt med oss andra i gruppen av rådgivare.


Titta på fler av våra videor

Hur skall influencers användas bäst, för att driva effekter med Live Shopping? Lyssna till Maria Olsson, COO på Showroom.shopping som ger flera insikter, när en influencer är nödvändig för att nå ut, och när andra personer kan vara bättre för att förmedla varumärke, känsla och få uppmärksamhet och försäljning Läs mer om Live Shopping här

Emma Lythell berättar om hur enkelt Live Shopping är. “Det är som TV-shop, fast i en modernare version, 2.0”. När det fungerar som bäst så blir det EN samlad företeelser, både förmedla och ta in produktkunskap, i samma tillfälle som konsumenten kan göra och avsluta ett köp. Läs mer här

Ta del av flera rådgivares erfarenheter från företagsutveckling och ledarskap, från roller som ägare, ledare och rådgivare. Både som del av styrelse, eller som del av Advisory Board.  De kan berätta om vilken vägledning och externt perspektiv som gett stöd, i olika frågeställningar och i skilda skeden i företagsutveckling.Datum: 15 juni 2023Tid: Frukost serveras från kl.