Kom med som rådgivare – vi behöver bli fler

Provecus har utrymme för fler kvalificerade rådgivare, även om vi redan är en bred grupp av rådgivare. De vi gärna tar emot har konkret erfarenhet av att arbeta i ledande befattning, som Vd, senior specialist eller liknande. Vår nuvarande grupp täcker ett stort antal branscher, flera funktioner och specialistområden, och har varit med i skilda skeden av företagande. Men vi har behov av fler duktiga rådgivare, i de branscher och specialistområden som vi inte täcker, eller där vi just nu har medverkande rådgivare som är fullt bokade i uppdrag.

Vi söker kvalificerade rådgivare, det betyder att de vi välkomnar har vi tagit emot steg-för-steg, för att se att varje persons bakgrund passar för de uppdragsgivare vi har, och för att se att du som kommer med stämmer både yrkesmässigt och personligt med oss andra i gruppen av rådgivare.


Titta på fler av våra videor

Enter your text here…

Titta på vår live sändning

Missa inte detta panelsamtal med Kjell & Co. ICA Brottby, BaseOfSweden och Streamify. Som tar vid efter panelsamtal 2 där Carl Jansson från MEDS och Helena Bengtson från Kicks resonerade om “rollen för influencer” och om den ledande personligheten är en i e-handlarens egen organisation, eller någon extern med en specialiserad roll som influencer eller