Kom med i en gemenskap som rådgivare

Varför du ska komma med som rådgivare

“Först och främst faktiskt den sociala gemenskapen. Ska man jobba och slita med sånt här så tycker jag att det ska vara kul, och det är det här.”

- Anders Liling

“Jag är med här för att jag tycker väldigt mycket om att jobba. Här finns det många olika saker med många trevliga kollegor och många olika företagssituationer. Det är verkligt utvecklande”

- Per Möller

“Jag gillar upplägget i Provecus; just det här med att man kan gå in och göra gig samt styra tiden ganska mycket själv.”

- Anni Blomster

Erfarenhet som gig - kvalificerad rådgivning just när det behövs

Allt större del av arbetslivet ger utrymme för halvlånga uppdrag, projektanställningar, och gig. Det öppnar möjligheter för den som vill dra fördel från sin långa yrkeserfarenhet. Möjligheter att arbeta i korta snabba insatser med det du är bäst på, även med kvalificerade frågeställningar. Det ger också fördelar för den som behöver tillgång till den bästa kompetensen, men under avgränsade perioder eller för särskilda uppgifter.

Rådgivare - som vill och kan arbeta flexibelt

Att jobba hos Provecus Affärsrådgivning ger stora möjligheter. Våra rådgivare jobbar:

  • Olika mycket, tidsinsatsen är flexibel. Några av oss jobbar fulltid, andra med uppdrag då och då, och anpassat till vad varje uppdrag behöver.
  • Platsen för arbetet varierar. Vi arbetar med Online First så mycket av arbetet kan ske på distans, utan onödig tid för resor.
  • I team, när det behövs för att komplettera egna kunskaper med andras, och enskilt när det är mer effektivt.
  • Vi delar med oss av flera års konkreta erfarenheter, och lär oss samtidigt nya tekniker och arbetssätt.

Våra olika nivåer för medverkan

Våra rådgivare medverkar i olika roller och med olika stor arbetsinsats. I vilken grad man som rådgivare önskar medverka bestämmer man själv, och det kan variera över tiden. Inför varje kvartal bedömer rådgivaren hur mycket och på vilket sätt man vill medverka.

Så här blir du rådgivare hos Provecus

Steg 1 - Fyll i kontaktuppgifter

Anmäl ditt intresse genom att fylla i dina kontakuppgifter nedan. Vi bekräftar att du ansökt och vi sänder dig ytterligare information om hur det är att arbeta som rådgivare för Provecus.

Steg 2 - Berätta om dig

Ge oss en så komplett bild som möjligt av dig själv och dina erfarenheter. Beskriv dina erfarenheter vad gäller bransch, specialistområden och de olika situationer och skeden du varit med om.

Steg 3 - Första utvärdering

Vi bedömer hur din bakgrund stämmer med våra uppdragsgivares krav och hur den kompletterar profiler på de rådgivare som är med Provecus sedan tidigare.

Steg 4 - Personlig intervju

Vi tror på det personliga mötet även om vi i det löpande arbetet jobbar "online first" med digitala möten. För att se hur du kan trivas med andra Provecus kollegor, och de med dig, är det viktigt att vi ses i ett personligt möte.

Välkommen som rådgivare

Din profil blir publik mot uppdragen. Vi tar emot och publicerar din information på Provecus hemsida, inklusive de egenskaper som du har när det gäller kapacitet, personlighet och kunskaper. Administrativt ber vi dig skriva på ett standardiserat icke-exklusivt avtal.

Vi matchar dig mot rätt uppdrag

Våra uppdragsgivare finns i många olika branscher och situationer. För varje uppdrag väljer vi ut den rådgivare som är bäst mot den bakgrund i profil och erfarenheter som varje rådgivare beskrivit, och hur det kan hjälpa vår uppdragsgivare i det aktuella fallet.

Fyll i kontaktuppgifter