Provecus växer med ännu fler erfarna Rådgivare.

0 kommentarer

av Provecus 

June 15, 2020

Vilken fråga om #retail #franchising och konceptutveckling för medelstora företag vill du ställa – till Provecus nya Rådgivare Rune Johannesson?

När det gäller Internationell expansion, koncept och övrigt i detaljhandel, så kan Rune dela med sig av helt yrkesliv inom IKEA, Franchising och International Trade.

Provecus erbjuder senior erfarenhet med Rådgivning mot medelstora och mindre företag - där digitala möten ger effektivitet. 

Senior Rådgivare - International Trade - Retail

82%
KAPACITET

Rune har ett långt förflutet inom IKEA och varit med då företaget tog steget ut i Europa och därefter till övriga delar av världen. Rune’s specialitet är att hjälpa företag att växa med starka strategier och etablera sig på nya marknader genom Franchising. Många år inom genren innebär att han har en bred kunskap som förenklar och undviker dyrköpta misstag

Om författaren

Provecus

Provecus Affärsrådgivning Online - Ger stöd till ledning och ägare med att ta fram planer och se till att planer genomförs.

Snabbt, enkelt och säkert.

Vi matchar rätt kompetenser, erfarenheter och personliga egenskaper med de behov som medelstora och mindre växande företag har från tid till annan.

Renodlad rådgivning, baserad på mångårig erfarenhet från skilda situationer. Det är därför vi kallar oss rådgivare och inte konsulter.

Anmäl dig här och få våra nyhetsbrev och utskick